Home   de kennel-naam   de
roedel
  contact   pupinfo /
wachtlijst
  ras  beschrijving
  downloadsOver ons


Onze Labradors


De Australian Labradoodle


De ASD Australian Labradoodle


Cymbrogi Labradoodles


Allergievriendelijkheid


De hulp- of therapiehond


ALFA-Europe


De IEALB


Over vachten


Extra informatie


Links 


De honden loopband

Sinds september 2012 zijn wij in het bezit van een fantastische FitFurLife loopband voor honden. Wij hebben hem gekocht nadat Angela tijdens de Eurodog show in Leeuwarden een demonstratie had gezien.

Na de lange strenge winter van vorig jaar en de koude, zeer natte zomer ervaren wij het als de perfecte oplossing voor ons én de honden. Onze gezondheid laat niet meer toe dat wij onder alle weersomstandigheden met onze honden naar buiten gaan.

Joey op de loopband

We hadden al verschillende modellen bekeken, waaronder een aantal zeer gevaarlijke en toen Angela de FITFURLIFE loopband zag wist ze meteen dat dit de “Rolls Royce“ onder de loopbanden was. 

De honden vinden het fantastisch, zelfs kleine Ava mag een paar minuutjes rustig op de band lopen.

Omdat je zowel voor als achter de hellingshoek kunt instellen heb je een enorm aantal mogelijkheden om te oefenen. Hier onder vindt je een aantal filmpjes van onze honden op de loopband. Ze vinden het leuk dat ze luid en duidelijk laten horen dat zij nu ook wel eens aan de beurt willen komen.

Klik op start om het filmpje te zien.

 

 

Uitgebreide informatie over de loopbanden voor honden zijn te vinden op website van de importeur van de FitFurLife loopbanden in de Benelux, http://www.afcproducts.nl


| Home | Naar boven....

Jack op de loopband

 


Joey op de loopband

Jack in looppasSiobhan op de loopband
Ava op de loopband

Valid XHTML 1.0 Transitional