HOME

 

De ALFA-Europe rasstandaard gaat uit van de volgende maten:

- Standard: groter dan 60 cm

- Medium: tussen de 45 -60 cm

- Small: kleiner dan 45 cm

Portret van BajuBaju ontmoet een pup
Baju ligt tussen de honden


Cymbrogi's Caramel Baju

 

registratie logo Baju

Afkomst van de hond

Cymbrogi's Caramel Baju is een zoon van Wlochata Pasja Norelek Joey en Rutlands Signora Kiana. Baju komt dus uit een foklijn waarin de Irish Soft-Coated Wheaten Infusion in zit. Baju is van onze vrienden Arnold en Steffie. Baju kwam het eerste jaar iedere dag bij ons in de roedel.

Beschrijving lichaamsbouw en karakter

Baju is de spitting image van zijn vader. Alleen als je ze naast elkaar ziet dan zie je dat hij wat groter is en wat krachtiger gebouwd. Net als zijn vader is hij prachtig gehoekt. Baju is 63 cm groot en is daarmee een kleine standard.
Baju heeft net zo'n fantastische dansende tred als zijn vader. Hij heeft er plezier in achter de andere honden aan te rennen die een balletje of een speeltje apporteren. Baju heeft een nog mooiere vacht als zijn vader, hij heeft werkelijk een prachtige zachte vacht, die je maar een keer per week hoeft door te borstelen.

Baju heeft een bijzonder zachtaardig karakter en luistert voortreffelijk. Hij was dan ook hét voorbeeld op de hondenschool waar hij met vlag en wimpel als beste van de klas geslaagd is. Hij kent zijn plaats in de roedel zeer goed en is heel sociaal ten opzichte van alle honden. Hij weet heel goed dat hij onder alle omstandigheden moet luisteren en dat zijn vader (Joey) master of the house is, ook als er honden loops zijn.

Baju is een heel geduldige hond maar als zijn baas opbelt dat hij hem op komt halen is er geen houden meer aan, dan wil hij naar buiten zijn om zijn baas op te wachten die aansluitend met hem op "Zwijnenjacht" gaat (wandelen).
Het lukt hem steeds beter zijn baas op een kalme manier te begroeten.

Baju en Luna

Baju houdt enorm van water en gaat heel graag met zijn vriendin Luna zwemmen. Helaas is Luna begin 2015 gestorven. Gelukkig heeft hij op de hondenschool veel nieuwe vrioenden gevonden.

Baju wordt momentaan opgeleid om mensen te zoeken. Hij blijkt een veelbelovende "mensenredder" te zijn.

| Home | Naar boven...


in de tuin
ff showen
vader en zoon

Valid XHTML 1.0 Transitional