Register logo van ALFA-Europe
 
Logo van de IEALB

 
pagina
Cee-Jay
  pagina
Ava
  pagina
Lucy
  pagina
Kiana
  pagina
Jack
  pagina
Joey
  pagina
Jasmine

 

HOME

 

De roedel

De ALFA-Europe rasstandaard gaat uit van de volgende maten:

Standard: groter dan 60 cm Medium: tussen 45 - 60 cm Small: kleiner dan 45 cmFay, feb. 2017

 
Fa, winter 2017


Cymbrogi's Kiana's Fay

 

Afkomst van de hond

Cymbrogi's Amazing Kiana's Fay is een dochter uit het laatste nestje van Rutlands Signora Kiana. Haar vader is Rutlands WH Lil Donnan. Beide honden komen uit een beroemde therapielijn van Rutland Manor. Fay heeft 5 weken in een gezin gewoond waar ze zich niet op haar gemak voelde. Wij hebben haar weer liefdevol in onze roedel opgenomen, waar ze zich tot een vrolijke uitgeblanceerde hond heeft ontwikkeld.

 

Beschrijving lichaamsbouw en karakter

Fay is een kleine medium, ze is 47 cm groot. Fay is een ongelofelijke lenige hond en kan springen als was ze een berggeit. Ze heeft een heel gemakkelijk te onderhouden losse fleece vacht. Ze lijkt daardoor heel erg op haar half-zus Lucy en is net als Lucy en Kiana een fantastische therapiehond. Ze is in staat om kinderen die anders zijn volledig op hun gemak te stellen en door de rustige en voorzichtige manier waarop ze men hen omgaat.

Fay heeft ook een andere kant: ze is ook een hele sportieve hond en houdt er van om rond te rennen. Buiten probeert ze altijd een speeltje van een ander af te pakken om zo de ander te bewegen achter haar aan te rennen. Vaak staat ze ook met afgepakte speeltjes om zich heen de anderen honden uit te dagen.

Fay is een hele aanhankelijke en zachtaardige hond. Zij is een enorm vrolijke hond en kan met iedere hond in de roedel goed opschieten. Fay is altijd wel in voor een geintje en dat kun je aan haar guitige kop wel zien. Gelukkig wordt ze door de andere honden hierin gecorrigeerd omdat te voorkomen dat ze denkt dat het altijd speeltijd is.
Kortom ze is een levendige aanwinst voor onze roedel.

 

| Home | Naar boven...


 

  

 


Fay als pup


Portret Fay

Fay als volwassen hond

Valid XHTML 1.0 Transitional