pagina
Cee-Jay
  pagina
Ava
  pagina
Fay
  pagina
Kiana
  pagina
Lucy
  pagina
Joey
  pagina
Jasmine

 

HOME

 

De roedel

 

Puppy Jack bij Pako op schoot
Puppy Jack bij Angela op schoot
Jack en Joey buiten
Angela stelt Joey gerust


Een helft van een portret


Portret Dazzling Jack, met naam

Onze "Jacke-mans" of "DJ" zoals we onze Wlochata Pasja Dazzling Jack al hebben genoemd is in het eerste weekend van juni bij ons gekomen.
Edyta Gajewska van de kennel Wlochata Pasja die ook enkele broertjes en zusjes van Jack had meegenomen had, heeft een paar dagen met alle hondjes bij ons gelogeerd. Duitse en Nederlandse families hebben gedurende dat weekend hun pup bij ons opgehaald.

Het was reuze gezellig. Nadat Edyta vertrokken was hebben we Jack kennis laten maken met de roedel. Dat ging hartstikke goed. Lucy heeft zich meteen over Jack ontfermd en is meteen begonnen hem op te voeden.

Joey gromt naar hem en als Jack toenadering zoekt dan laat Joey een korte blaf horen. Joey wil hem van af het begin duidelijk maken dat hij de baas is.

Joey kijkt misprijzend naar Jack.

We nemen Joey samen Jack naar buiten zodat hij de kans krijgt om Jack te leren kennen zonder dat de meiden zich er mee bemoeien.
Eenmaal weer binnen gaat hij meestal half verscholen in de keuken misprijzend onder een gordijntje de situatie liggen bekijken.

Siobhan heeft meteen laten weten dat er met haar niet te dissen valt en heeft vanaf de eerste dag ontzag afgedwongen. Lucy fungeert als Jack's beschermengel en gaat steeds tussen Jack en de andere honden in staan.
Turid Rugaas noemt dit gedrag splitsen. We raden iedereen aan het boekje "Kalmerende Signalen" te lezen waarin ze dit gedrag beschrijft.

Het is fantastisch te zien hoe iedere hond, ieder op zijn of haar manier, de kleine pup verwelkomt als een vanzelfsprekende uitbreiding van de roedel.

Wlochata Pasja Dazzling Jack komt zowel van vaders als van moeders kant van beroemde therapielijnen. Vandaar dat wij erg blij zijn met deze aanwinst voor onze roedel.

| Home | Naar boven...

Portret van puppy Jack
Jack maakt kennis met andere honden
Pako met Joey en Jack
Joey van onder de gordijnen.

We zullen regelmatig de foto's vervangen of toevoegen.
felicitatiekaart

'n felicitatiekaart van Kevin

Valid XHTML 1.0 Transitional