pagina
Cee-Jay
  pagina
Ava
  pagina
Fay
  pagina
Kiana
  pagina
Lucy
  pagina
Joey
  pagina
Jasmine

 

HOME

 

De roedel
Jack in ShowstandDe ALFA-Europe
rasstandaard gaat uit van de volgende maten:

- Standard: groter dan 60 cm

- Medium: tussen de 45 -60 cm

- Small: kleiner dan 45 cmOnze vrolijke Jack

jack op de loopband

Jack vlak voordat zijn lange haren werden geknipt


Wlochata Dazzling Jack

Registratie logo van Jack

 

Afkomst van de hond

Wlochata Pasja Dazzling Jack is een nakomeling van Rutlands Caramel Passion en Rutlands Black Onyxe. Ook Jack komt van de kennel Wlochata Pasja. De grootvader van Jack is de beroemde therapie hond Kelby van Rutland Manor.


Beschrijving lichaamsbouw en karakter

Jack is met 60 cm onze grootste medium. Hij is een krachtige en lenige hond die heel veel plezier beleeft aan spelen, rennen, apporteren... en snuffelen. Jack is de "speurneus" in onze roedel.
Hij heeft een mooie lichaamsbouw en een stevige borstkast. Jack heeft nadat hij zijn vachtwisseling heeft ondergaan een prachtige vacht gekregen. De volwassen vacht is gemakkelijk te onderhouden. Het is vacht van mooie lange haren die in een lichte krul staan. De vacht heeft een prachtige egale donkere chocolade kleur.

Jack speelt heel graag met de andere honden ook rent hij heel graag. En draven op de loopband vindt hij helemaal het einde! Klik op de foto dan kun je hem zien lopen.

Jack heeft een heel zacht en vriendelijk karakter, is heel aanhankelijk en heel erg op de andere honden gericht. Hij luistert erg goed en observeert je altijd als je ergens anders mee bezig bent, hij wacht dan op het "Jack, kom je me even helpen" commando! Niet dat hij altijd kan helpen maar nieuwsgierig als hij is komt hij altijd even kijken.

Jack is gek op apporteren. Dit kan van alles zijn maar hij heeft een voorkeur voor de groene bal. Ook als er meerdere groene ballen in het spel zijn kiest hij zijn eigen groene bal. Vooral zoekspelletjes "zoek de bal" vindt hij reuze interessant.


Jack zal in de toekomst een aantal keren als dekreu worden ingezet.

| Home | Naar boven... | Jack zijn junior paginaJonge Jack in de tuinJonge Jack aan het snuffelenJack wacht op een commandoJack is altijd vrolijkJack ziet een luchtballon