Home           contact            


DISCLAIMER

De webmaster en Cymbrogi-Labradoodles spannen zich in, de inhoud van de website regelmatig te actualiseren. Ondanks het feit dat wij grote zorg en aandacht besteden aan de juistheid van de inhoud is het toch haast onmogelijk om volledig te zijn.

De webmaster en de fokkers van Cymbrogi-Labradoodles zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gekoppelde bestanden en/of gekoppelde websites van derden (hyperlinks). De koppeling houdt niet in dat Cymbrogi- Labradoodles het ook altijd eens is met de inhoud van de koppelingen van derden, tenzij uitdrukkelijk anders vermeldt.

De regelgeving m.b.t. de intellektuele rechten (copyright) van de inhoud, teksten en/of foto's in de breedste zin van de wet zijn van toepassing. Foto's en teksten zijn eigendom van Cymbrogi- Labradoodles. Voor foto's van derden is expliciet toestemming gevraagd en dat zal bij de betreffende foto('s) vermeld worden!

Mocht u menen dat iets op deze website onder uw auteursrecht valt, verzoeken wij u om ons dit per ommegaande per email mee te delen dan kan het eventuele probleem snel worden opgelost.

Vragen of opmerkingen over deze website dient u te richten aan: de webmaster.

| Home | Naar boven....